Etsimme esiintyjiä mainoskampanjaan!

Chickflicks etsii taas esiintyjiä TV-mainoskampanjaan!

Kohtuu helppoja rooleja kaikki, ei repliikkejä. Kuvauspäivä ensi viikon Keskiviikkona, 16.10. Koekuvaus pidetään Helsingissä ylihuomenna, Lauantaina 12.10. Jos jokin seuraavista kuvauksista täsmää sinuun tai johonkin tuttuusi ja et pelkää kameraa, niin laita meiliä meille kuvan kera osoitteeseen: info@chickflicks.fi. Otamme sopiviin ehdokkaisiin yhteyttä! Kansainvälisestä kampanjasta johtuen, myös muut kansalaisuudet, kuin suomalaiset tervetulleita. Lyhyt kuvauspäivä ja kivat palkkiot!

Yhteydenotot ja tiedustelut:

info@chickflicks.fi

Donna 0449911919 / maimondonna@gmail.com

Hakusessa olis:

  • kaksi 18 – 25 vuotiasta, hyvävartaloista Aasialaisnaista. Mieluiten Korealaisia, mutta myös muut aasialaissyntyiset  käy.
  • 28 – 35 vuotias mies. Tummat hiukset, hoikka ja jotain ulkonäkö jotain ”pörssimeklarin ja tietokonenörtin väliltä”
  • + / – 30 v. Aasialainen mies.
  • n. 35 vuotias business henkinen nainen  (plussaaa olisi 6 – 10 vuotias tytär).
  • 6 – 10 vuotias reipas tyttö
  • yksi kaupunkilais pariskunta, molemmat hyvinvoivan näköisiä, 30 – 40 vuotiaita. (Ehdolle voi asettua myös ilman puolisoa, eri tarvittaessa eetsitään pariskunta erikseen).

 

 

Vuokraa asuntosi kuvauksiin!

Chickflicks etsii jatkuvasti uusia ASUNTOJA, TOIMISTOJA, PIHOJA lokaatiorekisteriimme. Joten jos sinulla tai tuttavallasi on jokin hyvä kohde, jota haluaisit vuokrata TV-mainos tai still-kuvauskäyttöön, niin ilmoita siitä meille!

On asuntosi sitten ruma, kaunis, uusi taikka vanha voi sille löytyä rahan arvoista käyttöä. Kuvausvuokraa maksamme kuvauspaikasta normaalisti haarukalla 200 – 1000€ / pv, riippuen tilasta ja tuotannosta. Kuvausryhmä tarvitsee aina tilaa myöskin, joten pieniä tiloja kuten esim. pieniä yksiöitä voimme harvoin kuvauskäytössä hyödyntää. Mutta kaikki suhteellisen avarat tai muuten vain persoonalliset asunnot käy hyvin. Myös erilaiset studiotilat, ladot, navetat, pihat, kesämökit ja toimistot kiinnostaa. Etäisyys max. 100 km Helsingistä.

Laita muutama kuva paikasta (jos eri huoneita, niin useampikin) yhteystietoineen sähköpostiin: info@chickflicks.fi

Uusimpia töitä sivuillamme

Saimme vihdoin tuoreempia töitä sivuillemme. Käy katsomassa Chickflicksin tekemiä projekteja referenssit sivuilta. Katseltavissa on tekemiämme tuotantoja tämän vuoden keväältä.

 

Avustajia mainoskuvauksiin

Chickflicks etsii esiintyviä avustajia kivaan mainoskuvaukseen. Hakusessa olis 24 – 32 vuotiaita kivan ja persoonallisen näköisiä, kaupunkilaisia miehiä. Koekuvaus 6.8. Tiistaina.

Kuvaukset 1 – 2 päivää 13. – 14.8. Palkkio 150€ /päivä. Kuvaukset järjestetään Hangossa. Hauska projekti ja hyvä kokemus uusille innokkaille esiintyjille.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kuvan kera, niin otamme yhteyttä jos olet etsimämme henkilö.

Yhteydenotot:
maimondonna@gmail.com
juulia.koskikallio@gmail.com

Etsimme uusia kasvoja mainoskampanjaan!

Chickflicks etsii taas malleja mainoskampanjaan!
Hakusessa ois:
– n. 35 v. hyvinvoivan ja raikkaan näköinen perheen äiti
– 28 – 35 v. ystävällisen näköinen, ”hieman flirtti” mies
– 33 – 42 v. hauskan ja ystävällisen näköinen perheen isä.
– 7 – 11 vuotias energinen poika
Palkkio kaikista aikuisten rooleista 800€ ja lapselle 200€. Tiedossa ois kohtuumittainen kuvauspäivä ja nimekäs ohjaaja! Kuvauspäivä 8.8. ja koekuvaus Maanantaina 5.8. Jos kiinnostuit, niin laita meiliä kuvan kera, niin otamme yhteyttä jos olet etsimämme henkilö

Yhteydenotot:
maimondonna@gmail.com

Page 1 of 41234