Juulia Niemi

Työnkuvaani Chickflickseissä kuuluu lavastus/rekvisitointi, casting, lokaatioiden etsintä, tuotanto ja catering. Aloitin työskentelyni alalla yli 10 vuotta sitten. Vaikka nykyään keskityn lähinnä mainostuotantoihin, minulla on pitkä kokemus tuottajan töistä hyvin erilaisista tuotannoista aina TV-ohjelmista yritysfilmeihin ja musiikkivideoihin. Tuottajataustani vuoksi hahmotan helposti koko tuotannon tarpeet ja isommat kokonaisuudet, jolloin useammankin osa-alueen hoitaminen ei tuota minulle vaikeuksia.

Olen aina nauttinut työssäni sen monipuolisuudesta. Pidän suurista kokonaisuuksista, uusista ihmisistä sekä visuaalisista asioista. Hahmotan nopeasti tuotannon erityistarpeet, olen ripeä, enkä romahda haasteellisemmankaan tuotannon edessä.
 Milestäni kaikki työ on mukavaa, jos siihen vain asennoituu oikein.

Ruoka on aina ollut intohimoni, jonka vuoksi teen muiden osa-alueiden lisäsksi myös cateringia. Teen ruoan alusta saakka aina itse, mahdollisimman puhtaista raaka-aineista. Tilauksesta teen myös reseptisuunnittelua, sekä rekvisitointeja erilaisiin ruokakuvauksiin. Reseptejäni voi käydä katsomassa osoitteesta:

http://hidastaelamaa.fi/aiheet/keittio/